Επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Μασούρας!

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Μασούρας!

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, ανακοινώνοντας επίσημα τον διεθνή μεσοεπιθετικό, που θα ενταχθεί στην ομάδα από τον Γενάρη!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις.

Ο 24χρονος εξτρέμ έχει έως τώρα στο πρωτάθλημα 10 ματς και 4 γκολ και ο Ολυμπιακός τον έκλεισε από τώρα για τον Γενάρη. Συνολικά ο άσος του Πανιωνίου στην Super League έχει 119 παιχνίδια και 15 τέρματα. Μετά την σχετική προεργασία που υπήρξε αλλά και τις επαφές όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta οι Πειραιώτες προχώρησαν στην ανακοίνωση της επίτευξης συμφωνίας. Το συμβόλαιο του Γιώργου Μασούρα θα είναι διαρκείας τεσσάρων ετών.

Επίσης στο παιχνίδι με την Εσθονία έκανε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής ανδρών στον θεσμό του Nations League. Τον παίκτη είχαν δει, τσεκάρει και... εγκρίνει και οι Καρεμπέ - Μοντέστο.

Η σχετική ανακοίνωση:
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ανακοίνωση: Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μασούρα. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα