Μελισσανίδης: «Το γήπεδο τρέχει, θα είναι όλα όπως τα θέλουμε»
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στο περιθώριο της εκδήλωσης επισήμανε για τη σημασία της δημιουργίας του Μουσείου για τον προσφυγικό ελληνισμό: «Σήμερα θεωρώ ότι είναι μια ακόμα σημαντική μέρα, είναι μια μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό. Εκτός από το γήπεδο που φτιάχνουμε, δημιουργούμε και αυτό το μουσείο που θα καλύψει όλη την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού. Θέλω να πιστεύω ότι δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο αυτό που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Η παρουσία τόσο σημαντικών ανθρώπων εδώ σήμερα άλλωστε σημαίνει πολλά», υπογράμμισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Έπειτα για το αν νιώθει υπερήφανος για το όραμα του που υλοποιείται, τόνισε: «Δεν είναι θέμα αν εγώ νιώθω περήφανος. Απλώς κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε πει. Το γήπεδο τρέχει, το Μουσείο το ξεκινάμε και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όλα όπως τα θέλουμε. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
