Μάριο Μπράνκο: Ο 6ος αθλητικός διευθυντής στην «εποχή Σαββίδη»

Μάριο Μπράνκο: Ο 6ος αθλητικός διευθυντής στην «εποχή Σαββίδη»

Μάριο Μπράνκο: Ο 6ος αθλητικός διευθυντής στην «εποχή Σαββίδη»

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ αποτελεί παρελθόν, με τον Πορτογάλο, Μάριο Μπράνκο, να γίνεται ο 6ος αθλητικού διευθυντή της «εποχής Σαββίδη» στον ΠΑΟΚ.

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μάριο Μπράνκο, μετά την παραίτηση του Λούμπος Μίχελ, ανέλαβε επίσημα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή, αφήνοντας στην άκρη την «ταμπέλα» του διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος, που του είχε «φορέσει» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 23 Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Ο Πορτογάλος, που είχε εργαστεί σε Κροατία και στη Ρουμανία, ήρθε για να συμμετέχει στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό των μεταγραφών αλλά και των πωλήσεων, κάτι που θα το κάνει, πλέον, ως το Νο1 του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην «εποχή Σαββίδη» καθήκοντα αθλητικού-τεχνικού διευθυντή είχαν ο Γιώργος Γεωργιάδης, Ζήσης Βρύζας και Φρανκ Άρνεσεν, τον οποίο διαδέχθηκε ο Λούμπος Μίχελ, όπως επίσης και ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ, που μπορεί να μην έφερε ποτέ τον συγκεκριμένο τίτλο, αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό το πρώτο διάστημα της έλευσης του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά δρώμενα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Το απόγευμα της Τρίτης (13/11) ο Μπράνκο παρουσιάστηκε και επίσημα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται μαζί με την αποστολή της ομάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα