Τα 12 γκολ, οι τέσσερις σκόρερ και το δεύτερο ημίχρονο

Τα 12 γκολ, οι τέσσερις σκόρερ και το δεύτερο ημίχρονο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τα 12 γκολ, οι τέσσερις σκόρερ και το δεύτερο ημίχρονο

bet365

Ένα από τα χαρακτηριστικά του φετινού Άρη είναι ότι μόλις τέσσερις παίκτες έχουν σημειώσει τα συνολικά 12 γκολ της ομάδας.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουόλσολ – Πόρτ Βέιλ ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Ματέο Γκαρσία σημείωσε το 5ο γκολ του στο φετινό Πρωτάθλημα αλλά κι ένα από τα γρηγορότερα στην ιστορία της Superleague. Ο δε Μπρούνο Γκάμα «βρήκε» το δεύτερο γκολ του στη σεζόν, έπειτα από αυτό που είχε σημειώσει στην πρεμιέρα της Superleague απέναντι στη Λαμία. Δεύτερος σκόρερ των «κίτρινων» είναι ο Χαμζά Γιουνές με τρία τέρματα, εκ των οποίων τα δύο από την άσπρη βούλα, ενώ δύο γκολ πέτυχε και ο Νικολάς Ντιγκινί.

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για τους «κίτρινους» έχουν σκοράρει μόνο οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την επιθετική γραμμή της ομάδας. Δείχνει και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επιθετική τακτική της ομάδας καθώς επίσης και ότι δεν «ανεβάζει» πολλούς παίκτες. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Άρης εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό στα ατομικά χαρακτηριστικά παικτών όπως οι Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα καθώς η αποτελεσματικότητα της ομάδας εξαρτάται από την εκτέλεση ή τη δημιουργία των δύο συγκεκριμένων παικτών.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο του Άρη είναι ότι κερδίζει, όποτε σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Εξάλλου, από τα 12 γκολ που έχει σημειώσει, μόλις τα τρία μπήκαν στο πρώτο μέρος. ‘Έχουμε και λέμε: Στην πρεμιέρα με τη Λαμία, πέτυχε και τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος (53’, 71’, 78’), ομοίως και τα δύο (71’, 78’) με τη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο. Απέναντι στον Λεβαδειακό, το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε στο πρώτο μέρος (22’) και το δεύτερο στην επανάληψη (57’). Με τον Αστέρα Τρίπολης και τα δύο γκολ μπήκαν στα «τελειώματα» του αγώνα, για την ακρίβεια στο 87ο και 93ο λεπτό. Με τον ΠΑΟΚ οι «κίτρινοι» σκόραραν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ματέο Γκαρσία για να ακολουθήσουν τα δύο τέρματα (19’’΄,69’) στη νίκη επί του Απόλλωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα