Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο συμπληρώθηκε η 18αδα της αποστολής του Άρη για τον αγώνα (4/11, 19:00) με τον Ολυμπιακό.

Ο Πάκο Ερέρα σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στη βασική ενδεκάδα και μέσα από την αποστολή της ομάδας, είναι ξεκάθαρο ότι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ένας εκ των Μενέντεζ, Κολάσο καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο Ισπανός προπονητής σκοπεύει επίσης να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Γιώργο Δεληζήση και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο παρτενέρ του μεταξύ των Μάβραϊ, Σόουζα. Εφόσον ο Μανώλης Σιώπης είναι στο 100% θα είναι στην 11αδα καλύπτοντας τη θέση του ενός αμυντικού χαφ με παρτενέρ, κατά πάσα πιθανότητα, τον Ματίγια. Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα θα αγωνιστούν στα άκρα με τον Νικολάς Ντιγκινί πίσω από τον Χαμζά Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης… «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/11, 19:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Menendez, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα