Οι πιο αποτελεσματικοί παίκτες του Ολυμπιακού στην Super League

Οι πιο αποτελεσματικοί παίκτες του Ολυμπιακού στην Super League

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιο αποτελεσματικοί παίκτες του Ολυμπιακού στην Super League

bet365

Με αφορμή την εξαιρετική επίδοση του Μάνου με το ένα γκολ με δύο τελικές κόντρα στον Απόλλωνα το Gazzetta.gr καταγράφει τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες του Ολυμπιακού φέτος στο πρωτάθλημα.
Ο Δημήτρης Μάνος λύτρωσε τον Ολυμπιακό με το 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο επιθετικός των Πειραιωτών είχε και ένα τρομερό στατιστικό. Και αυτό διότι σε 21 λεπτά συμμετοχής στο Ολυμπιακός - Απόλλων είχε ένα γκολ σε μόλις δύο τελικές. Έχει λοιπόν το ενδιαφέρον του να δούμε ποιοι είναι οι έξι πιο αποτελεσματικοί παίκτες των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα έως τώρα. Αυτό πάντα βγαίνει σε συνάρτηση με τις τελικές που κάνουν και τα γκολ που έχουν βάλει.
Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός σε 8 αγώνες έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς που τον έχουν στην 4η θέση ενώ έχει βάλει 11 γκολ σε 121 τελικές, δηλαδή 1 τέρμα ανά 11 τελικές. Το κορυφαίο ποσοστό αποτελεσματικότητας μέχρι στιγμής έχουν οι Μάνος και Ομάρ. Ο Νορβηγός με τον Έλληνα άσο έχουν ένα γκολ σε δύο τελικές. Ο Μάνος βέβαια στο πρωτάθλημα έχει 53 λεπτά παρουσίας και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί 762.
Στην 3η θέση βρίσκεται ο Γιασίν Μεριά με ένα γκολ σε τέσσερις τελικές. Από τους υπόλοιπους παίκτες ακολουθούν ο Φορτούνης με δύο γκολ σε έντεκα τελικές, δηλαδή ένα ανά 5.5 τελικές προσπάθειες και ο Νάτχο με 1 γκολ / 7 τελικές. Από τους άλλους στράικερ ο Γκερέρο έχει 1 γκολ σε 15 τελικές και ο Χασάν 1 τέρμα σε 13.
Η ΤΟΠ ΕΞΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:
1. Μάνος και Ομάρ με 1 γκολ σε 2 τελικές
2. Μεριά με 1 γκολ σε 4 τελικές
3. Φορτούνης με 1 γκολ σε 5.5 τελικές
4. Νάτχο με 1 γκολ σε 7 τελικές
5. Ποντένσε με 1 γκολ σε 10 τελικές
6. Καμαρά και Χασάν με 1 γκολ σε 13 τελικές

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα