Μπούσης σε Βουό: «Μην ανησυχείς θα είμαστε δίπλα σου» (pics & vid)

Μπούσης σε Βουό: «Μην ανησυχείς θα είμαστε δίπλα σου» (pics & vid)

Gazzetta team
Μπούσης σε Βουό: «Μην ανησυχείς θα είμαστε δίπλα σου» (pics & vid)

bet365

Ο Βουό αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, με τον Μιχάλη Μπούση να τον περιμένει όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο που βρέθηκε για εξετάσεις ώστε να του δείξει την στήριξη όλων.

Άτυχος στάθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Πατρίκ Βουό. Ο Αφρικανός επιθετικός του ΟΦΗ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τους «βυσσινί» και βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο του έγινε ακτινογραφία και ου τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας, με τους φόβους για κάταγμα στον αστράγαλο να παραμένουν και με την επιστροφή της ομάδας στη Κρήτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, περίμενε τον Βουό να επιστρέψει από το νοσοκομείο και έδειξε την στήριξή του, λέγοντας: «Μην ανησυχείς. Θα είμαστε όλοι δίπλα σου».

Επίσης, ο Βαγγελης Μόρας μετά το τέλος του ματς βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΟΦΗ και ρωτούσε για τον Βουό. Έλεγε μάλιστα στους ανθρώπους της ομάδας ότι ο Βουό τον πάτησε και λογικά του γύρισε το πόδι. Ευχήθηκε περαστικά στον παίκτη και έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα