Ο Μπούσης έρχεται και παρουσιάζει το πλάνο του

Ο Μπούσης έρχεται και παρουσιάζει το πλάνο του

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Μπούσης έρχεται και παρουσιάζει το πλάνο του

bet365

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου καταφθάνει στην Ελλάδα ο νέος πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ενώ την Πέμπτη (18/10) θα παρουσιάσει τα πλάνα του για την ομάδα στο Ηράκλειο. Τα στελέχη, η λογική και όσα δεν... λέει μέχρι τότε.

Ανυπομονησία κι αισιοδοξία συνθέτουν το σκηνικό στο Γεντί Κουλέ το τελευταίο δίμηνο. Ο ΟΦΗ δεν έχει επιστρέψει μεν ιδανικά στη Super League, με τα αποτελέσματα να είναι μάλλον αρνητικά ως τώρα, ωστόσο η «αναγέννηση» του συλλόγου σε διοικητικό, οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο δεν αποτελεί πλέον απλά ευχολόγιο, αλλά ορατή προοπτική.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Μιχάλης Μπούσης είδε τις προσπάθειές του από τα τέλη Αυγούστου να καρποφορούν και πλέον, με τη «βούλα» κι έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά και τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ την προηγούμενη εβδομάδα, είναι το «αφεντικό» του συλλόγου. Πλέον ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την άφιξή του στην Ελλάδα, κάτι που θα συμβεί την προσεχή Τετάρτη (17/10), ενώ την επομένη (18/10) θα παρουσιάσει το πλάνο του στο ξενοδοχείο Ibis του Ηρακλείου, όπου γίνονται οι εκδηλώσεις της ΠΑΕ παραδοσιακά το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ουδείς εκ των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν (Πουρσανίδης, Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς), δεν θέλουν να μιλήσουν δημόσια πριν από εκείνον, κάτι που έγινε και στη Γ.Σ της προηγούμενης Τετάρτης (10/10), όπου όλοι τους έδωσαν το «παρών», όμως δεν πήραν τον λόγο.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η «οικοδόμηση» της νέας εποχής για τον ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει, με ανθρώπους που «τρέχουν» το πρότζεκτ το τελευταίο διάστημα να έχουν στελεχώσει την ΠΑΕ στα αντίστοιχα πόστα. Συνολικά το μοντέλο οργάνωσης της ΠΑΕ είναι - εύλογα - σε αμερικανικά πρότυπα, με τους κατάλληλους ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά, ανάλογα με την κατάρτιση και τα προσόντα τους.

Ο Μανώλης Βογιατζάκης, πρώην δημοσιογράφος της NOVA, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ, ενώ o Γιώργος Κορτσιδάκης παραμένει Υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου.

Στο εμπορικό κομμάτι, ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, πρώην Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, με ιδιαίτερη επιτυχία ως συνεργάτης του Μάκη Αγγελόπουλου, έχει αναλάβει τα αντίστοιχα καθήκοντα στον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Σαμαράς θα αναλάβει τον τομέα των Ακαδημιών, έχοντας τεράστια εμπειρία στον χώρο από την παρουσία του στην Ολλανδία, στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, με το «βλέμμα» στην αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης θα έχει χρέη Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ, λειτουργώντας ουσιαστικά ως ποδοσφαιρικός διευθυντής και «κρίκος» μεταξύ του αγωνιστικού και του διοικητικού τομέα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαμαράς θα έχει ρόλο πρώτου αντιπροέδρου και θα λειτουργεί ως άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Μπούση σε καθημερινό επίπεδο καθημερινότητας, υπογραφών, όπως και εκπροσώπησης σε φορείς και όργανα (Super League, ΕΠΟ κ.α).

ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το κοινό που θα συναντήσει ο Μπούσης στο Ηράκλειο στηρίζει έναν σύλλογο ταλαιπωρημένο από τις οικονομικές ατασθαλίες του παρελθόντος. Αυτονόητα θέλει να εμφανιστεί μπροστά τους, ώστε να τους πείσει για την πραγματική του... υπόσταση, αλλά και να δείξει πως αντιμετωπίζει το εγχείρημα με τη δέουσα σοβαρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομογενής επιχειρηματίας θα θελήσει να εκφράσει το σκεπτικό του χωρίς να έχει «ατζέντα», παρά μόνο τη γενική ιδέα της επένδυσης στον ελληνικό αθλητισμό. Γνωρίζοντας το ζημιογόνο της ενασχόλησης με μια αθλητική εταιρία, όπως αυτές λειτουργούν στην Ελλάδα, δίχως παράλληλη στήριξη και αναφορά σε δραστηριότητες που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία της, θα αναλύσει όσα έχει στο μυαλό του γι’ αυτές τις συνδέσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο και η ομάδα που ανέλαβε να τον πείσει να «κοιτάξει» προς την Ελλάδα επιχειρηματικά έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες με ένα συνολικό πλάνο, που προεκτείνεται σε τομείς μη αγωνιστικούς, όπως για παράδειγμα τα τμήματα υποδομής, οι εμπορικές συνεργασίες και ο συνολικός εκσυγχρονισμός της ΠΑΕ, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μπορεί να δουλέψει μαζί του.

Από το περιβάλλον του επιχειρηματία δεν διαρρέει τίποτα συγκεκριμένο, αφού άπαντες σέβονται την επιθυμία του να εκφραστεί με τον τρόπο που θέλει εκείνος. Ο διασκεδαστικός του χαρακτήρας, η «αμερικανική» οπτική προς τον αθλητισμό και η σοβαρότητα που χαρακτηρίζει ως τώρα τις κινήσεις του… εκφράζονται αντ’ αυτού και μέχρι στιγμής λένε πολλά… Τα σπουδαιότερα κι ενδεχομένως πιο συγκεκριμένα αναμένονται την Πέμπτη (18/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα