ΟΦΗ - Εργοτέλης 0-1 (φιλικό)

Gazzetta team
ΟΦΗ - Εργοτέλης 0-1 (φιλικό)

bet365

Με γκολ από στημένη φάση για άλλη μια φορά, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 και τον Σωτηρίου στο τέρμα, τον Κυριακίδη δεξιά στην άμυνα, τον Κοιλιάρα αριστερά και τους Κομεσίδη και Ποτουρίδη στα στόπερ. Μεγιάδο και Οικονόμου αγωνίστηκαν στον άξονα, δεξί χαφ ήταν ο Ντίνας, αριστερό ο Κουτσιανικούλης και στην επίθεση ο Σάσι με τον Αραβίδη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα, «χτυπώντας» τον ΟΦΗ εκεί που πονάει, στις αντιδράσεις του στις στημένες φάσεις. Στο 22' ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαζουλουξής πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Οι «μελανόλευκοι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, με τον Εργοτέλη να έχει τις ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου, ενώ και μετά την ανάπαυλα οι αλλαγές του Παπαδόπουλου δεν βελτίωσαν την ομάδα. Το μόνο που καταγράφηκε ως αξιόλογη φάση ήταν το δοκάρι του Παπαστεριανού λίγο πριν το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Αραβίδης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Οικονόμου, Σάσι, Μεγιάδο, Ποτουρίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Στρέζος, Κυριακίδης, Κοιλιάρας (78’ Καλαιτζάκης), Ποτουρίδης (78’ Περδίκης), Νάστος, Οικονόμου (62’ Αργυρόπουλος), Παπαστεριανός, Σάσι (78’ Αζίζι), Ντίνας (62’ Κοροβέσης), Κουτσιανικούλης (78’ Νοικοκυράκης), Αραβίδης (62’ Πλατέλλας).

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Έφορτ, Κβατένγκ.

Από το 65’ και μετά αγωνίστηκαν οι: Χανιωτάκης, Βουτσάς, Βογιατζής, Χατζηδίμπας, Πάτας, Κατσούρι (80’ Μανουσάκης), Μπουρσέλης, Λαμπάκης, Καπνίδης, Ροβίθης, Σταθόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα