Οικογενειακό διπλό και διήμερο ρεπό

Οικογενειακό διπλό και διήμερο ρεπό

Gazzetta team
Οικογενειακό διπλό και διήμερο ρεπό

bet365

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ19 περιλάμβανε το σημερινό (12/10) πρόγραμμα προετοιμασίας για τον Άρη, ενώ θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό για τους παίκτες.

Ο Πάκο Ερέρα είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του και προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο διάστημα του οικογενειακού διπλό καθώς υπήρξαν διαστήματα όπου οι «επαγγελματίες» ενσωματώθηκαν στην ομάδα Κ19. Στο δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι… «οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ 19 του ΑΡΗ, στην οποία συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Το παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, έληξε 3-1.

Για την ιστορία, δύο γκολ πέτυχε ο Νικολά Ντιγκινί και από ένα οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Ούγκο Σόουζα. Για τους ποδοσφαιριστές, που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο οικογενειακό διπλό, υπήρχε ξεχωριστό προπονητικό πρόγραμμα.

Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Ρεπό θα έχουν το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν τη Δευτέρα. Η προπόνηση θα είναι απογευματινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της άλλης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής

Η ομάδα Κ 17 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K 17 της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (β’ όμιλος) θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, στις 12:30, στο γήπεδο της Τριανδρίας, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής. Η ομάδα Κ 15 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K 15 της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (β’ όμιλος), θα αντιμετωπίσει επίσης αύριο, Σάββατο, την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, στις 10:00, στο γήπεδο της Τριανδρίας, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα