ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η ΑΕΚ «φωνάζει»: «Το ποδόσφαιρο ενώνει» (vid)

Η ΑΕΚ «φωνάζει»: «Το ποδόσφαιρο ενώνει» (vid)

Η ΑΕΚ «φωνάζει»: «Το ποδόσφαιρο ενώνει» (vid)

Οι Τσόσιτς, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς και Μπακασέτας συμμετέχουν στο βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία συμμετέχει στη δράση «Football People Weeks» από την UEFA για την ισότητα στο ποδόσφαιρο και την εξάλειψη του φαινομένου του ρατσισμού.

Ελλάδα – Ουγγαρία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά:

Η δράση «Football People weeks», η οποία οργανώνεται από το δίκτυο της Fare, μια διεθνή ΜΚΟ και συνεργάτη κοινωνικής ευθύνης της UEFA, ξεκίνησε 11 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ, όπως όλοι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι οι οποίοι συμμετέχουν στο Champions League, στηρίζει το δίκτυο της Fare ενάντια στις διακρίσεις και υπέρ της ισότητας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας στις σχετικές εκδηλώσεις που οργανώνει η UEFA στην 3η αγωνιστική (εντός έδρας αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου στις 23/10) του Champions League.

Η ΑΕΚ παρουσιάζει ένα ξεχωριστό βίντεο με δηλώσεις των ποδοσφαιριστών (οι οποίοι φορούν το t-shirt της δράσης Football People), μαζί με άλλες προγραμματισμένες δραστηριότητες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, προκειμένου να υποστηρίξει τη διεθνή δράση «Football People weeks» και δηλώνει με υπερηφάνεια ότι ο σύλλογος και οι υποστηρικτές του θα σταθούν με ενθουσιασμό στο πλευρό αυτού του ανθρωπιστικού και αντιρατσιστικού σκοπού.