Το πλάνο αλλαγών του Ερέρα ενόψει Τούμπας

Το πλάνο αλλαγών του Ερέρα ενόψει Τούμπας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το πλάνο αλλαγών του Ερέρα ενόψει Τούμπας

bet365

Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πάκο Ερέρα προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στο κάδρο και τον αγώνα του Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναιτωλικός – Λαμία και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη σημερινή (24/9) πρωινή προπόνηση ο Ισπανός προπονητής δεν φανέρωσε τα σχέδιά του για τον αγώνα της Τετάρτης (26/9, 19:00) στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι δεδομένο όμως ότι προτίθεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον 3-4 αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Αυτές κρίνονται απαραίτητες ούτως ώστε να ανταποκριθεί η ομάδα στο δύσκολο πρόγραμμα, το ζητούμενο είναι όμως να μην «γκρεμιστεί» η συνοχή της ομάδας.

Ο Μανώλης Σιώπης προβλέπεται να πάρει θέση βασικού στο άξονα της μεσαίας γραμμής και μένει να φανεί αν θα επιλέξει ο Ερέρα δύο αμυντικούς χαφ (μαζί με τον Μίτζεν Μπάσα) ή αν θα διατηρήσει στην 11αδα τον Χαβιέρ Ματίγια ο οποίος διακρίνεται κυρίως για την ικανότητά του στη δημιουργία. Το πιθανότερο είναι επίσης να πάρει φανέλα βασικού ο Ούγκο Σόουζα στο κέντρο της άμυνας αντικαθιστώντας τον Φραν Βέλεθ καθώς ο Μεργκίμ Μάβραϊ δεν είναι έτοιμος για να αναλάβει να βγάλει 90 αγωνιστικά λεπτά. Γενικώς οι κύριες τομές θα αφορούν την αμυντική γραμμή καθώς είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή, μετά τον αγώνα στα Γιάννινα, ο Νικολάς Μαρτίνες δήλωσε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος καθώς μεσολάβησε αρκετά μεγάλο διάστημα μεταξύ του τελευταίου επίσημου αγώνα μέχρι σήμερα. Μένει να φανεί αν θα επιλεγεί για το βασικό σχήμα ή θα προτιμηθεί ο Νικολάς Ντιγκινί. Αμφιβολία υπάρχει και για την κορυφή της επίθεσης με το ενδεχόμενο ξεκούρασης του Χαμζά Γιουνές να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες όπως κι αυτό της χρησιμοποίησης του Θωμά Ναζλίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα