Αϊντάρεβιτς: «Δεν θα φύγω τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ αν δεν έχω κάτι καλό»

Αϊντάρεβιτς: «Δεν θα φύγω τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ αν δεν έχω κάτι καλό»

Δημήτρης Βέργος
Αϊντάρεβιτς: «Δεν θα φύγω τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ αν δεν έχω κάτι καλό»

bet365

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη Σουηδία, όπου μίλησε για την πρόταση που είχε από την Γκέτεμποργκ, για την κατάστασή του στην ΑΕΚ και για το μέλλον του.

Ο Αϊντάρεβιτς μίλησε στο fotbollskanalen και παραδέχθηκε πως το καλοκαίρι είχε πρόταση από την Γκέτεμποργκ, ενώ επισήμανε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμούσε την παραμονή του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, όπου τελικά και έμεινε.

«Ναι είχα πρόταση από την Γκέτεμποργκ. Τους άκουσα και μιλήσαμε, αλλά στο τέλος δεν προχώρησε. Όχι γιατί η πρόταση ήταν κακή, άλλωστε θα είχα τη δυνατότητα να φύγω από την Ελλάδα και την οικονομική κατάσταση που υπάρχει. Αν πάω στην Γκέτεμποργκ θα είμαι καλά. Όπως έχω πει η Γκέτεμποργκ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και εγώ κατάγομαι από τα δυτικά, συνεπώς ήταν μια ελκυστική πρόταση, αλλά δεν θα φύγω απλά για να φύγω. Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και ήταν ξεκάθαροι ότι θα μπορούσα να φύγω. Ο προπονητής ήθελε να μείνω, αλλά ο νέος αθλητικός διευθυντής ήθελε να φύγω. Έπειτα είπα ότι ο μόνος τρόπος να φύγω είναι ως ελεύθερος», τόνισε ο Αϊντάρεβιτς, προσθέτοντας:

«Η Γκέτεμποργκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Σουηδία. Ωστόσο, δεν θα πω ότι είμαι απογοητευμένος. Αν είχα παίξει εκεί θα ήταν επιτυχία. Ξέρω τι μπορώ να δώσω, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Είμαι εδώ. Όλοι ξέρουν ότι λέω αυτό που πιστεύω και δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο κόσμος και τι πιστεύει για μένα. Η Γκέτεμποργκ είναι ένας μεγάλος σύλλογος στη Σουηδία, αν και πέρασε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι. Από την άλλη υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να επιτύχει».

Ο 28χρονος μέσος, ο οποίο δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Ένωση, υπογράμμισε πως δεν βιάζεται να φύγει από την ΑΕΚ και περιμένει μια καλή πρόταση προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Δυστυχώς δεν εξαρτάται πάντα από τον προπονητή. Κάνω τις προπονήσεις μου και περιμένω την ευκαιρία μου αν με χρειαστούν. Αν δεν με χρειάζονται, δεν θα βιαστώ. Έχω κάτι άλλο πιο σημαντικό, την οικογένειά μου. Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή μου. Αν αρχίζω και παίζω θα είναι κάτι καλό, κάτι πολύ ωραίο, αλλά δεν βιάζομαι να φύγω και θα πάω εκεί που είναι καλύτερο για μένα. Δεν θα φύγω τον Ιανουάριο αν δεν έχω κάτι καλό. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο κάποιες φορές. Ίσως έχω ακόμα επτά χρόνια καριέρας. Είναι ένα περίεργο άθλημα και μπορεί να γίνει το οτιδήποτε. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Θα πάω εκεί που είναι καλύτερα για μένα και την οικογένειά μου. Θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΚ, τίποτα περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα