Ντιγκινί: «Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του»

Ντιγκινί: «Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του»

bet365

Ο Νικολάς Ντιγκινί ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στα εγκαίνια του περιπτέρου της ΠΑΕ Άρης στην 83η ΔΕΘ και στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε και στα δικά του συναισθήματα από τη μέχρι στιγμής συνεργασία του με τους «κίτρινους».

«Είναι όμορφο να συναναστρέφεσαι με τον κόσμο και είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε πόσο μας αγαπούν. Είναι ενθουσιώδεις οι φίλοι της ομάδας, σαφώς νιώθουν όμορφα που η ομάδα ξεκίνησε και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός. Αναφερόμενος στο πώς βιώνει ο ίδιος της συνεργασία του με τους «κίτρινους», είπε ότι… «όχι μόνο δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου, αλλά θεωρώ ότι έκανα εξαιρετική επιλογή. Είμαι χαρούμενος για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, είναι σημαντικό το ότι σκόραρα και στα δύο παιχνίδια αλλά το σπουδαίο είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί στο ποδόσφαιρο μπορεί να έρθουν και μέρες στις οποίες δεν θα σκοράρεις».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Ολλανδία, αν o Γκριεζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μίλησε και για τον επόμενο αγώνα, απέναντι στον Λεβαδειακό, εκφράζοντας την επιθυμία να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Είναι καλό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο. Προσωπικά ανυπομονώ γιατί δεν είχα παίξει στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα. Θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία. Από εκεί και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, αυτό περιμένουμε και με τον Λεβαδειακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα