Πρότειναν Βελόσο στην ΑΕΚ

Πρότειναν Βελόσο στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Πρότειναν Βελόσο στην ΑΕΚ

bet365

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος Μιγκέλ Βελόσο που στις αρχές του καλοκαιριού είχε ακουστεί για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, προτάθηκε στην ΑΕΚ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γερμανία - Γαλλία, αν o Μ'Μπαπέ σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ένας παίκτης που στις αρχές του καλοκαιριού είχε ακουστεί τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ΠΑΟΚ, φέρεται να έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας» ο 32χρονος Μιγκέλ Βελόσο έχει προταθεί στους πρωταθλητές, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάτι πιο χειροπιαστό. Ο Πορτογάλος έχει υψηλό κασέ, καθώς στις προηγούμενες ομάδες που είχε αγωνιστεί έφτανε να παίρνει κοντά στο 1 εκατομμύριο το χρόνο, αλλά έχοντας μείνει ελεύθερος δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα. Μένει να δούμε αν η Ένωση ενδιαφερθεί, μιας και το ότι της προτάθηκε δεν λέει τίποτα, από την στιγμή που σε κάθε ομάδα κάθε μεταγραφική περίοδο προτείνονται δεκάδες ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα