Μπράνκο και ΠΑΟΚ: Εχει «μάτια» παντού!

Μπράνκο και ΠΑΟΚ: Εχει «μάτια» παντού!

Μπράνκο και ΠΑΟΚ: Εχει «μάτια» παντού!

bet365

Το ξεχωριστό πέρασμα του νέου διευθυντή ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Στεάουα Βουκουρεστίου και οι αναφορές στη Ρουμανία, λόγω και της παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ανάληψη καθηκόντων ως διευθυντής ανάπτυξης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Μάριο Μπράνκο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων media και ειδικότερα των ρουμανικών ΜΜΕ, καθώς ο Πορτογάλος είχε περάσει από την Στεάουα Βουκουρεστίου και την Αστρα, ενώ στον πάγκο του «Δικεφάλου» βρίσκεται ένας Ρουμάνος προπονητής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η επαφή του Μάριο Μπράνκο με το ρουμανικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια, το 2009, όταν πήγε στην ομάδα του Τζίτζι Μπεκάλι μαζί με τον Αντριαν Ιλιε, που θεωρητικά είχε τον πρώτο λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τις μεταγραφές. Όμως, ο Πορτογάλος ήταν ο κύριος συνεργάτης του και αυτός που πήγε στην ομάδα του Βουκουρεστίου παίκτες όπως ο Πέπε Μορένο, ο Αντρές Μεντόζα, ο Χαμπίμπ Χαμπιμπού και πολλοί άλλοι.

Για το ρόλο του Μάριο Μπράνκο στην ομάδα της Στεάουα μίλησε ο πρώην Ρουμάνος διεθνής, Αντριαν Ίλιε, που είχε γνωρίσει τον 43χρονο σήμερα παράγοντα εκείνη την εποχή. «Είχε όλους τους ποδοσφαιριστές υπό παρακολούθηση, διαθέτοντας μια πολύ μεγάλη βάση δεδομένων με παίκτες από τη Βραζιλία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα. Η Στεάουα μετά την αποχώρησή του δεν είχε ποτέ ξανά μια τόση μεγάλη βάση δεδομένων με ποδοσφαιριστές απ’ όλον τον κόσμο», είχε τονίσει πρόσφατα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «ProSport».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα