«Θα κάνουμε το ΟΑΚΑ εξίσου δυνατή έδρα»

«Θα κάνουμε το ΟΑΚΑ εξίσου δυνατή έδρα»

Gazzetta team
«Θα κάνουμε το ΟΑΚΑ εξίσου δυνατή έδρα»

bet365

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, το -6 αλλά και την έδρα της ομάδας στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Οικονόμου.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Aποσπάσματα από τα όσα είπε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού στη LiveSport: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε, γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αρχίζουμε με -6 στη βαθμολογία και πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα, να σβήσουμε την ποινή και να μας φύγει το άγχος. Γιατί, ας είμαστε ρεαλιστές, ένα μικρό άγχος υπάρχει, καθώς, όταν μια ομάδα αρχίζει με -6 βαθμούς, δεν αρκεί μία νίκη για να φύγει από το μείον μέχρι να πάει στο συν».

Για την ανησυχία του κόσμου: «Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος ανησυχεί. Αλλά όλα στο ποδόσφαιρο είναι σχετικά. Ίσως να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με 3-4 νίκες και να σβήσουμε την ποινή. Μπορεί να αρχίσεις με 0 βαθμούς, να κάνεις 3-4 ήττες και να μείνεις στο μηδέν. Είτε αρχίζει με 0, είτε με -6, είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Έτσι είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Για την αλλαγή έδρας: «Η Λεωφόρος είναι η φυσική έδρα του Παναθηναϊκού και ο κόσμος είναι πολύ κοντά μας. Ακόμα και όταν δεν γεμίζει, έχει θερμή ατμόσφαιρα και μας έδινε μεγάλη βοήθεια. Όμως θα πάμε στο ΟΑΚΑ και εμείς θα πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Με την απόδοσή μας, θα φέρουμε τον κόσμο και θα το κάνουμε μία εξίσου δυνατή έδρα. Το ΟΑΚΑ είναι η έδρα μας και είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον κόσμο να έρθει».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα