«Πράσινος» ο Καμπετσής!

«Πράσινος» ο Καμπετσής!

Νίκος Αθανασίου
«Πράσινος» ο Καμπετσής!

bet365

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την Ντόρντμουντ και ο Αργύρης Καμπετσής θα φοράει τα πράσινα για τα επόμενα χρόνια. Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται ο διεθνής στράικερ.

Ο Παναθηναϊκός επέμεινε και τελικά τα κατάφερε! Οι συζητήσεις του Νίκου Νταμπίζα με την διοίκηση της Ντόρντμουντ έφεραν αίσιο τέλος στο μίνι σίριαλ και ο Αργύρης Καμπετσής θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του «τριφυλλιού». Ο 19χρονος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί.

Οι «πράσινοι» αποκτούν τον Καμπετσή με κανονική μεταγραφή, κάτι που είχε θέσει ως ζητούμενο στις διαπραγματεύσεις ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Οι Γερμανοί θα κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα