«Συμφώνησε προφορικά με Ρίζεσπορ ο Τζούρτζεβιτς»

Gazzetta team
«Συμφώνησε προφορικά με Ρίζεσπορ ο Τζούρτζεβιτς»

bet365

Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έχει συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τη Ρίζεσπορ και αναμένεται να παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σέρβος επιθετικός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και σημερινό δημοσίευμα από την Τουρκία τον φέρνει πολύ κοντά στη Ρίζεσπορ.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ικάρντι σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα Fotomac, ο Τζούρτζεβιτς έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Ρίζεσπορ, η οποία αναμένεται να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα