Στην Αγγλία επιμένουν για Ρουί Φόντε και Ολυμπιακό

Στην Αγγλία επιμένουν για Ρουί Φόντε και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αγγλία επιμένουν για Ρουί Φόντε και Ολυμπιακό

bet365

Ο Ρουί Φόντε είναι ένα όνομα που συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Άγγλους, που δίνουν πιθανότητες να φορέσει τα ερυθρόλευκα ως δανεικός.

Εχει γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρουί Φόντε.

Ωστόσο, στην Αγγλία τονίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται αρκετά για τον 28χρονο παίκτη και ότι ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Μάλιστα επισημαίνεται ότι δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος επιθετικός να πιάσει Λιμάνι ως δανεικός από την Φούλαμ.

Ο Φόντε ξεκίνησε από τη Σακαβενένσε, πήγε στη Σπόρτινγκ και μετά τον πήρε η Άρσεναλ όπου και έγινε επαγγελματίας. Επέστρεψε στην Σπόρτινγκ και μετά πήγε δανεικός σε Σετούμπαλ και Εσπανιόλ. Φόρεσε την φανέλα των Μπενφίκα, Μπελενένσες και Μπράγκα και από το 2017 είναι κάτοικος του «Craven Cottage». Πέρυσι είχε 32 αγώνες με 5 γκολ και 5 ασίστ. Εκτός από επιθετικός παίζει και κρυφός κυνηγός αλλά και εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα