Συμφωνία του Παναθηναϊκού με Παντελάκη

Συμφωνία του Παναθηναϊκού με Παντελάκη

Νίκος Ρόλλας
Συμφωνία του Παναθηναϊκού με Παντελάκη

bet365

Σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον 23χρονο στόπερ, ήρθε ο Παναθηναϊκός για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μία ανάσα από την απόκτηση Επαμεινώνδα Παντελάκη είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του στις προπονήσεις και έκανε θετική εισήγηση για την απόκτησή του, προκειμένου να ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού».

Έτσι, στις συζητήσεις που ξεκίνησαν με την πλευρά του 23χρονου στόπερ υπήρξε κατ' αρχήν συμφωνία και πλέον σειρά παίρνουν οι ιατρικές εξετάσεις.

Αν και εκεί δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, ο νεαρός άσος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

O Παντελάκης μετράει με τον Εργοτέλη 2 συμμετοχές στην SuperLeague την σεζόν 2013-14 και 2014-15, 3 στο Νότιο Όμιλο της Football με τον Φωστήρα το 2016 και 57 στην Football League με τον Κισσαμικό τις επόμενες τρεις χρονιές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα