Ακπόμ: Το «Wonder Kid» στα ασπρόμαυρα (vids)

Ακπόμ: Το «Wonder Kid» στα ασπρόμαυρα (vids)

bet365

Οι λεπτομέρειες των κινήσεων στη σκακιέρα των μεταγραφών, το παρελθόν και το μέλλον για τον Αγγλο «Wonder Kid», Τσούμπα Ακπόμ, που από το Βόρειο Λονδίνο έρχεται στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε έτσι όπως ακριβώς έπρεπε στην περίπτωση του Τσούμπα Ακπόμ για τον οποίο υπήρχε έντονο ενδιαφέρον αγοράς του από την Σιντ Τρούιντεν, μιας και έχει ολοκληρωθεί η περίοδος των διαδοχικών δανεισμών για τον 23χρονο επιθετικό.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στην Αρσεναλ είχαν αποφασίσει σε συνεργασία με την πλευρά του Αγγλου επιθετικού, ότι ο παίκτης θα πρέπει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, αλλά να πάει σε μια ομάδα που θα τον εμπιστευτεί και θα του προσφέρει μια νέα προοπτική.

Ο «Δικέφαλος» έπεισε τον Ακπόμ για το πρότζεκτ της ομάδας, η Άρσεναλ έδωσε το «ΟΚ» και ο 23χρονος φορ αναμένεται εντός των προσεχών 48ωρών να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του.

Ο Τσούμπα Ακπόμ εκτιμήθηκε από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ ότι είναι από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και έχουν μεταπωλητική αξία. Γι’ αυτό και προχώρησαν το θέμα του.

Ο 23χρονος επιθετικός πέρασε όλη του τη ζωή στο βόρειο Λονδίνο. Άρχισε το 2002 στα τμήματα υποδομής τη Αρσεναλ και το 2013 «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, μετρώντας και δύο ασίστ. Φυσικά τις περισσότερες εμφανίσεις τις έκανε με την δεύτερη ομάδα από το Λονδίνο σε 50 εμφανίσεις έχει καταγράψει 33 γκολ!

Πέρασε από την Μπρέντφορντ, την Κόβεντρι, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τη Χαλ, τη Μπράιτον και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σιντ Τρούιντεντ, έχοντας ως συμπαίκτες τον Στέλιο Κίτσιου και τον Χάρη Χαρίση. Ο Ακπόμ πρόλαβε να καταγράψει στο βελγικό πρωτάθλήμα 16 συμμετοχές, σημειώνοντας έξι τέρματα και μία ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα