«Οριστική συμφωνία Α.Ε.Κ. - Μπογέ»

«Οριστική συμφωνία Α.Ε.Κ. - Μπογέ»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Οριστική συμφωνία Α.Ε.Κ. - Μπογέ»

bet365

Ρεπορτάζ του Sky Italia κάνει λόγο για συμφωνία της Ενωσης με την Τορίνο για τον Λούκας Μπογέ και επισημοποίηση την Τρίτη!

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22χρονου εξτρέμ στην πρωταθλήτρια Ενωση. Μετά τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών για συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο του Sky Italia γράφει τώρα στην προσωπική του ιστοσελίδα για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αυτή, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, προβλέπει τον δανεισμό του Μπογέ για ένα χρόνο, με την ΑΕΚ να διατηρεί οψιόν απόκτησης του για 7,5 εκατ. ευρώ. Από το Κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ, πάντως, αυτό που προκύπτει είναι ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία έχει "κλειδώσει" για το ποσό εδώ και 2-3 μέρες, είναι στα 6 εκατ. ευρώ και σε καμία περίπτωση στα 7,5 που αναφέρει ο Ιταλός.

Απομένει ουσιαστικά το επίσημο της υπόθεσης (ο Ντι Μάρτζιο λέει ότι όλα θα κλείσουν μέσα στο επόμενο 24ωρο), αφού οι πρωταθλητές είναι στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Τορίνο, προκειμένου να κλείσει το θέμα και επισήμως.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα