Επιμένουν οι Ισπανοί για Γκουτιάν, Σιμόν

Επιμένουν οι Ισπανοί για Γκουτιάν, Σιμόν

Επιμένουν οι Ισπανοί για Γκουτιάν, Σιμόν

bet365

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, Αλμπέρτο Γκουτιάν και Νταβίντ Σιμόν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Άρη, αλλά οι «κίτρινοι» τα διαψεύδουν.

Η σιγουριά των Ισπανών για το μέλλον των Αλμπέρτο Γκουτιάν, Νταβίντ Σιμόν καταγράφεται… μέρα με τη μέρα. Πριν από περίπου 48 ώρες νέο δημοσίευμα ιστοσελίδας η οποία ασχολείται με την ειδησεογραφία της Λας Πάλμας, επανέλαβε το ενδεχόμενο συνεργασίας του Νταβίντ Σιμόν με τον Άρη λόγω της παρουσίας του Πάκο Ερέρα. Οι «κίτρινοι» είχαν διαψεύσει κάθε ενδιαφέρον για τον Ισπανό αμυντικό πριν από τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Σήμερα(12/7) με νέο δημοσίευμα της ισπανικής «Pucela Fichajes» σημειώνεται ότι ο Αλμπέρτο Γκουτιάν θα μείνει ελεύθερος από τη Βαγιαδολίδ καθώς επίσης και πως ο Άρης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Με τη σημείωση επίσης ότι ο Ισπανός στόπερ προτιμά να μείνει στην Ισπανία.

Επί της ουσίας, οι «κίτρινοι» έχουν διαψεύσει την ύπαρξη ενδιαφέροντος για τους συγκεκριμένους παίκτες. Προφανώς εντάσσονται στις περιπτώσεις που σκέφτηκε ο Πάκο Ερέρα, σύμφωνα όμως με όσα ισχυρίζονται στον Άρη, δεν απασχόλησαν σε βαθμό να υπάρχει πρόθεση για την απόκτησή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα