Συμπαιγνία Ολυμπιακού - Χριστοδουλόπουλου καταγγέλλει η ΑΕΚ

Gazzetta team
Συμπαιγνία Ολυμπιακού - Χριστοδουλόπουλου καταγγέλλει η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ στην προσφυγή της κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κάνει λόγο για συμπαιγνία Ολυμπιακού και ποδοσφαιριστή εις βάρος της.

Βραζιλία – Βέλγιο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γουίλιαν ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport η ΠΑΕ ΑΕΚ στην 16σελιδη προσφυγή της αναφέρει πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 παραθέτοντας το ύψος του (308.800 ευρώ) καθώς και τα προβλεπόμενα μπόνους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κατάκτηση πρωταθλήματος (50.000 ευρώ) και Κυπέλλου (30.000 ευρώ).

Στη συνέχεια, στην προσφυγή της η Ένωση αναφέρει πως όταν ο Ολυμπιακός ενημέρωσε στις 11 Μαΐου πως αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Χριστοδουλόπουλο, η ΑΕΚ απάντησε πως εκείνος δεσμεύεται μέχρι το 2019.

Η πλευρά της ΑΕΚ αξιώνει αποζημίωση 315.666,66 ευρώ από Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο, την απαγόρευση συμμετοχής του παίκτη σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες επειδή «… μεθόδευσε στρατηγικά την υπογραφή συμβολαίου με την αντίδικο ΠΑΕ», αλλά και την επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών στον Ολυμπιακό για δύο μεταγραφικές περιόδους, γιατί «… υποκίνησε τον ποδοσφαιριστή σε μη νόμιμες ενέργειες» και «…τελούσε υπό πλήρη γνώση της ύπαρξης συγκεκριμένης συμβατικής δέσμευσης του ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας, αλλά κινήθηκε επιθετικά απέναντί μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα