Την Τρίτη η προσφυγή κατά Λάζαρου και Ολυμπιακού από την Α.Ε.Κ.!

Gazzetta team
Την Τρίτη η προσφυγή κατά Λάζαρου και Ολυμπιακού από την Α.Ε.Κ.!

bet365

Η Ενωση περίμενε τον νέο αυστηρότερο κανονισμό ιδιότητας μεταγραφών και την Τρίτη θα κινηθεί νομικά κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού.

Την Τρίτη, τελικά, θα κατατεθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ η προσφυγή κατά του Χριστοδουλόπουλου για την υπογραφή δύο συμβολαίων, αλλά και κατά του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε την απόκτηση του. Στην Ενωση περίμεναν τη μετατροπή του κανονισμού, ο οποίος πλέον είναι πιο αυστηρός, αφού ο αποκλεισμός τεσσάρων (4) μηνών είναι πλέον η μικρότερη τιμωρία που προβλέπεται.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 14, ο νέος κανονισμός προβλέπει τα εξής...

5. Επιπρόσθετα της υποχρέωσης καταβολής αποζημίωσης, αθλητικές κυρώσεις πρέπει να επιβάλλονται στο υπαίτιο μέρος που παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου κατά την προστατευόμενη περίοδο, ως ακολούθως:

* α) Στον υπαίτιο ποδοσφαιριστή επιβάλλεται απαγόρευση συμμετοχής σε επίσημους αγώνες για τέσσερις μήνες. Σε περίπτωση επιβαρυντικών περιστάσεων, η απαγόρευση θα μπορεί να επεκταθεί έως τους έξι μήνες. Η αθλητική κύρωση αυτή θα εκτίεται από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου του νέου σωματείου. Αυτές οι αθλητικές κυρώσεις θα εκτελούνται με την επίδοση της πρωτοβάθμιας απόφασης εκτός εάν ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιριστή οπότε θα εκτελούνται με την τελεσιδικία αυτής.

Η αναβολή των αθλητικών κυρώσεων μολαταύτα, δεν θα εφαρμόζεται εάν ο ποδοσφαιριστής αποτελεί καθιερωμένο μέλος της αντιπροσωπευτικής ομάδας της ομοσπονδίας την οποία θα εκπροσωπήσει και η εν λόγω ομοσπονδία συμμετέχει στην τελική διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά μέσα στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ του τελευταίου αγώνα και του πρώτου αγώνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

β) Στην υπαίτια ομάδα επιβάλλεται απαγόρευση απόκτησης, με οποιονδήποτε τρόπο, ποδοσφαιριστών γηγενών ή αλλοδαπών για δύο μετεγγραφικές περιόδους, πλην των εκπαιδευόμενων ερασιτεχνών των τμημάτων υποδομών που δικαιούται να προβιβάσει και να εντάξει στην δύναμή της ως επαγγελματίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα