ΠΑΟΚ: Χωρίς Χατσερίντι με την Νόρτζελαντ (pics)

ΠΑΟΚ: Χωρίς Χατσερίντι με την Νόρτζελαντ (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Χωρίς Χατσερίντι με την Νόρτζελαντ (pics)

bet365

Ο Ουκρανός αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα και δεν προπονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (1/7). Οι δοκιμές Λουτσέσκου ενόψει του φιλικού με την Νόρτζελαντ.

Ο πρώτος κύκλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται μ’ ένα απρόοπτο που αφορά τον τραυματισμό του Εβγέν Χατσερίντι στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής. Ο Ουκρανός υπέστη διάστρεμμα (γύρισε το πόδι του σε μία κόντρα) και δε θα αγωνιστεί στο φιλικό της Δευτέρας (2/7) κόντρα στη Νόρτζελαντ.

Όπως όλα δείχνουν στο τρίτο φιλικό του «Δικεφάλου» επί ολλανδικού εδάφους θα αγωνιστεί ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αν και αρχικά υπήρξε η σκέψη να προφυλαχθεί και να μην πάρει μέρος.

Στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (1/7) ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τόσο ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όσο και ο Ντοριάν Λεβέκ, ενώ ο Μουλέν συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος επίσης είχε κάποιες ενοχλήσεις, συμμετείχε στο πρόγραμμα τακτικής, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Λουτσέσκου στις δοκιμές που έκανε ενόψει του φιλικού της Δευτέρας χρησιμοποίησε και πάλι δύο διαφορετικά σχήματα.

Το πρώτο αποτελούσαν οι: Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Κίτσιου, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λάμπρου, Ζαμπά και Μυστακίδης.

Στο δεύτερο σχήμα ήταν οι: Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε και Κουλούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα