Το ρόστερ των 27 Ελλήνων του Ολυμπιακού!

Το ρόστερ των 27 Ελλήνων του Ολυμπιακού!

Το ρόστερ των 27 Ελλήνων του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για το ρόστερ του Ολυμπιακού με «μόνο Έλληνες παίκτες»!

Λέμε όλοι ότι ο Ολυμπιακός έχει μία ολόκληρη ενδεκάδα καλών Ελλήνων ποδοσφαιριστών-και δη ως επί το πλείστον νέων παιδιών.

Δηλαδή τους Γιαννιώτη, Μασούρα, Ευαγγέλου, Νικολάου, Τσιμίκα-Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Φορτούνη-Φετφατζίδη, Μάνο, Χριστοδουλόπουλο.

Αν όμως το προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω, θα διαπιστώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα ολόκληρο ρόστερ καλών Ελλήνων παικτών!

Έχει γκολκίπερ Καπίνο και Χουτεσιώτη.

Έχει ακραία μπακ Σάλιακα (βασικός στην Εθνική Ελπίδων), Κούτρη και Νικόλη (είναι στην προετοιμασία τώρα στην Αυστρία)

Έχει σέντερ μπακ Γούτα και Καρατάσιο (από τη Λάρισα)

Έχει κεντρικά χαφ Σιώπη, Ταχτσίδη.

Έχει εξτρέμ Γιαννιώτα, Μανθάτη, Βρουσάϊ και Ξύδα (10 γκολ στο περασμένο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής)

Έχει σέντερ φορ Βέλλιο, Βέργο και Καραμάνο.

Μιλάμε για ρόστερ 27 παικτών. Ελλήνων παικτών, όλοι νέα παιδιά (ο πιο μεγάλος 27). Κι όσο πιο πολλοί από αυτούς αξιοποιηθούν, τόσο καλύτερο θα είναι για τον Ολυμπιακό.

Γιατί όλα αυτά τα παιδιά έχουν μία αξία.

Άσχετο: μου έστειλε ένας φίλος ένα πετυχημένο για το κομμάτι μου το χθεσινό με τον Μασούρα, με τίτλο, «Μασούρας, ένας Μαζουάκου από τα δεξιά!». Ότι έπρεπε να βάλω τίτλο Μασουράκου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.