Το δώρο του Μαρτίνς και η κατάσταση των Ομάρ, Μάριν & Φορτούνη

Το δώρο του Μαρτίνς και η κατάσταση των Ομάρ, Μάριν & Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Το δώρο του Μαρτίνς και η κατάσταση των Ομάρ, Μάριν & Φορτούνη

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε τόσο ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την δουλειά των παικτών του Ολυμπιακού που τους έκανε δώρο ρεπό αντί για απογευματινή προπόνηση. Τίποτα το σοβαρό οι Ομάρ, Μάριν και Φορτούνης.

Ο Πορτογάλος έδωσε off στους παίκτες του Ολυμπιακού για το απόγευμα. Και αυτό διότι ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το πως δούλεψαν στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο Ζέεφελντ. Σχετικά με τα προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς πέραν του Κούτρη που μπαίνει στην τελική ευθεία για επιστροφή στο 100% οι Ομάρ, Μάριν και Φορτούνης δεν έχουν κάτι σοβαρό. Ο πρώτος έχει ένα σφίξιμο και μία μικρή καταπόνηση, ο Γερμανός κάνει αποφόρτιση και ο Φορτούνης κάτι ενοχλήσεις στο πόδι του. Τίποτα όμως σημαντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα