Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Λουτσέσκου

Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Λουτσέσκου

Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Λουτσέσκου

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ασχοληθεί (και) με τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα, που απασχολούν το «Δικέφαλο».

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αφήσει για λίγο το Βουκουρέστι και την οικογένεια του προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη και εκμεταλλευόμενος την παρουσία των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη να συζητήσουν για τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι υποθέσεις που αφορούν τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον Τέεμου Πούκι, για τον οποίο την Τρίτη (12/6) ο εκπρόσωπός του διέψευσε τα περί οριστικής συμφωνίας με τους «ασπρόμαυρους».

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα μεταγραφικά θέματα, με ποδοσφαιριστές που επίσης ενδιαφέρουν τον «Δικέφαλο» (Κόντε, Ζίφκοβιτς κ.α.), αλλά και υποθέσεις που αφορούν παίκτες από το υπάρχουν (μεγάλο σε αριθμό) ρόστερ της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα