Διαμαντόπουλος: «Ο Ερέρα έχει αξιοζήλευτο βιογραφικό»

Διαμαντόπουλος: «Ο Ερέρα έχει αξιοζήλευτο βιογραφικό»

Gazzetta team
Διαμαντόπουλος: «Ο Ερέρα έχει αξιοζήλευτο βιογραφικό»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης έπειτα από επέμβαση και αναφέρθηκε στην επικείμενη συνεργασία του με τον Πάκο Ερέρα.

Ο έμπειρος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ ARENA 89.4 και αρχικά αναφέρθηκε στην επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις αμυγδαλές. «Ταλαιπωρήθηκα αρκετά μέσα στην χρονιά από τις αμυγδαλές, όταν θα κλείνουν τα ράμματα μου είχε πει κι ο γιατρός μου τώρα μετά την επέμβαση πως θα υποφέρω, κι όντως έτσι έγινε. Έπαιξα πολλά παιχνίδια με πυρετό, με δέκατα, πραγματικά πολλές δυσκολίες, σε κάποιες εβδομάδες, αλλά θέλαμε όλοι μέσα από την ψυχή μας να πετύχουμε και το είχα βάλει σε δεύτερη μοίρα. Ευτυχώς έπρεπε να γίνει τώρα κι έγινε».

Αναφερόμενος στις εργασίες που γίνονται τόσο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο και στο Νέο Ρύσιο, είπε: «Είδα κάτι γκρεμισμένους τοίχους, κάτι τέτοια πράγματα και με χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι πάει να γίνει κάτι καλό. Είναι περίφημο νέο, ένα κλαμπ σαν τον Άρη πρέπει να λειτουργεί σε επαγγελματικές βάσεις, το γυμναστήριο ήταν ερείπιο δεν υπήρχαν χώροι για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εφόσον η ομάδα είναι στην Σούπερ Λιγκ πρέπει να γίνουν αυτά, βοηθούν παράλληλα και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποδίδουν καλύτερα. Ήταν απαραίτητη να γίνει και η αλλαγή αυτήν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γιατί δυσκολευτήκαμε όταν παίζαμε με ομάδες που ήταν κλεισμένες πίσω από το κέντρο. Μας καθυστερούσε το γήπεδο, είναι πολυτέλεια αυτό τώρα γιατί δεν μπορείς να φέρεις καλούς παίκτες και να μην μπορούν να αγωνιστούν όσο μπορούν.»

Ρωτήθηκε για τον Πάκο Ερέρα και στάθηκε στο πλούσιο βιογραφικό και στην εμπειρία του. «Ο Ερέρα έχει αξιοζήλευτο βιογραφικό. Είναι άνθρωπος με μεγάλο σεβασμό προς τον αθλητή. Αυτά έχω καταλάβει εγώ δηλαδή. Θεωρώ ότι ένας τέτοιος προπονητής θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα με την φιλοσοφία και τον επαγγελματισμό του. Το ποδόσφαιρο πλέον έχει αλλάξει. Έχει μπει για τα καλά το τεχνικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο, όλα πρέπει να γίνονται με μπάλα. Πάνω σε αυτήν την βάση πρέπει να χτιστεί όχι μόνο ο Άρης αλλά και όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχει ο ποδοσφαιριστής στο μυαλό του νέα πράγματα και νέες ιδέες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα