Επίσημο: Μαλεζάς μέχρι το 2019 στον ΠΑΟΚ

Επίσημο: Μαλεζάς μέχρι το 2019 στον ΠΑΟΚ

Επίσημο: Μαλεζάς μέχρι το 2019 στον ΠΑΟΚ

bet365

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανανέωση του συμβολαίου με τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2019 στην Τούμπα.

Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αυτό που όλοι περίμεναν από το βράδυ της 13ης Μαίου και μετά, όταν ο Ιβάν Σαββίδης το υποσχέθηκε παρουσία ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος, έγινε σήμερα πράξη με την υπογραφή εκ μέρους του Στέλιου Μαλεζά και την ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου.

Η ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού Στέλιου Μαλεζά για έναν ακόμα χρόνο».

Ποιος είναι ο Στέλιος Μαλεζάς

«Ο Μαλεζάς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 16.01.2006 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη κι αφού την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρόδοτο.

Σταδιακά, τα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012. Το καλοκαίρι του 2012 έπειτα από την πιο γεμάτη από συμμετοχές και καλύτερη από πλευράς εμφανίσεων σεζόν του, επέλεξε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Η Μπουντεσλίγκα και η Φορτούνα Ντίσελντορφ τον περίμενε. Έμεινε εκεί δύο σεζόν, βίωσε τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, αλλά κέρδισε σε εμπειρίες και παραστάσεις από το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου. Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Τρία χρόνια μακριά από την Τούμπα, όμως, ήταν πολλά και το 2015 γύρισε σπίτι του.

Συνολικά έχει φορέσει 234 φορές την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος ενώ μετρά και πέντε τέρματα. Γενικά στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε 329 επίσημα παιχνίδια, έχοντας βρει συνολικά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα επτά φορές.

Πέρυσι κατέκτησε με την φανέλα του Δικεφάλου το Κύπελλο Ελλάδας, τον πρώτο τίτλο της επαγγελματικής του καριέρας, ενώ την φετινή σεζόν ήταν αυτός που σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια , μέσα στο ΟΑΚΑ μετά τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το back to back. Ο αρχηγός μέτρησε 16 συμμετοχές μέσα στην σεζόν, ενώ σκόραρε και ένα γκολ κόντρα στον Πλατανιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα