Θέλει Βούκοβιτς η Φενέρμπαχτσε!

Θέλει Βούκοβιτς η Φενέρμπαχτσε!

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για το Μουντιάλ απασχολεί εσχάτως και την Φενέρμπαχτσε.

2o Τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν κατάφερε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της Βερόνα, ωστόσο ήταν από τους ελάχιστους διασωθέντες της ιταλικής ομάδας.

Ο Σέρβος στόπερ, ο οποίος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην ιταλική ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν κατέγραψε 15 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ κατά γενική ομολογία τα πήγε περίφημα ανεβάζοντας και πάλι τις μετοχές του ενόψει Μουντιάλ.

Η Βερόνα ωστόσο λόγω του υποβιβασμού της δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν για την απόκτηση του 29χρονου διεθνή, την στιγμή που και άλλες ιταλικές ομάδες όπως οι Ουντινέζε, Σαμπντόρια και Τζένοα παρακολουθούν τις εξελίξεις έχοντας ενημερωθεί για το ποσό με το οποίο τον κοστολογεί ο Ολυμπιακός.

Τελευταίος σύλλογος που δείχνει να ασχολείται σοβαρά με τον Βούκοβιτς είναι η Φενέρμπαχτσε με τον τεχνικό των «καναρινιών» να έχει ψηλά στη λίστα του τον πρώην παίκτη της Κόνιασπορ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος σέντερ μπακ βρίσκεται στην προεπιλογή της Σερβίας για το Μουντιάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα