Τέλος ο Ζιλέ από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Ζιλέ από τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Τέλος ο Ζιλέ από τον Ολυμπιακό

bet365

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γκιγιόμ Ζιλέ με τον Βέλγο μέσο να υπογράφει την λύση του συμβολαίου του. Επιστρέφει στην πατρίδα του ο έμπειρος μέσος.

Ντέρμπι - Φούλαμ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Ολυμπιακό ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποτελεί παρελθόν. Ο 34χρονος μέσος αποχωρεί από το λιμάνι μετά από ένα χρόνο παρουσίας έχοντας 29 συμμετοχές και δύο γκολ καθώς και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ζιλέ ήταν εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι αλλά δεν κατάφερε ποτέ να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Ο Ζιλέ γίνεται ο τρίτος Βέλγος που βλέπει την πόρτα της εξόδου αφού ήδη έχουν αποχωρήσει ο Καρσελά, ενώ και ο Οφόε είναι εκτός ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα