Το... κούρεμα στα συμβόλαια του Ολυμπιακού και το θέμα Μάριν

Το... κούρεμα στα συμβόλαια του Ολυμπιακού και το θέμα Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Το... κούρεμα στα συμβόλαια του Ολυμπιακού και το θέμα Μάριν

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει στις συζητήσεις που έχουν γίνει ότι τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς δεν θα είναι στα ίδια επίπεδα με φέτος ενώ για τον Μάριν παραμένουν όλα ανοιχτά...
Στο Λιμάνι φέτος είναι η αλήθεια πως έδωσαν αρκετά μεγάλα συμβόλαια. Συμβόλαια άνω του εκατομμυρίου σε παίκτες όπως ο Εμενίκε ή ο Οφόε που είτε δεν τα δικαιολόγησαν καθόλου είτε δεν τα δικαιολόγησαν όσο έπρεπε. Τα δεδομένα της νέας χρονιάς δείχνουν... κούρεμα σε αυτά τα νούμερα.
Τα συμβόλαια θα προσαρμοστούν ανάλογα και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να... χρυσοπληρώσουν ξανά παίκτες που δεν το αξίζουν. Όσο για τον Μάριν που επίσης δεν είναι σίγουρος για του χρόνου όλα εξακολουθούν να είναι ανοιχτά. Εάν ο Γερμανός δεχθεί μείωση αποδοχών τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του. Ο ίδιος πάντως μέχρι πρότινος ήθελε να συνεχίσει... Από την άλλη πάντως το κλίμα των τελευταίων ημερών συνηγορεί περισσότερο για αποχώρησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα