Ο ρόλος του Χουτεσιώτη για την τριάδα των κίπερ και ο Καρνέζης...

Ο ρόλος του Χουτεσιώτη για την τριάδα των κίπερ και ο Καρνέζης...

Ο ρόλος του Χουτεσιώτη για την τριάδα των κίπερ και ο Καρνέζης...

bet365

Ο Χουτεσιώτης θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, το συμβόλαιό του δεν έχει ανανεωθεί ακόμα και η οριστικοποίηση της παραμονής του ή όχι θα παίξει ρόλο στην στελέχωση της τριάδας των κίπερ. Οι Καρνέζης και Στεργιάκης...

Με τα τωρινά δεδομένα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ως προς τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού. Για τον Σίλβιο Προτό υπάρχει η επιθυμία παραμονής (σ.σ. και από τις 2 πλευρές) αλλά μένει να φανεί αυτό και τυπικά. Εφόσον δεν μείνει μία από τις λύσεις που παραμένουν στο προσκήνιο είναι του Καρνέζη. Στο Λιμάνι από την άλλη θέλουν από τον Γενάρη την επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Εφόσον θεωρηθεί ότι ο Ίβουσιτς - που είχε κλείσει με εξάμηνο συμβόλαιο - δεν θα μείνει στο ρόστερ (σ.σ. κάτι ιδιαίτερα πιθανό για να μην πούμε το πλέον πιθανό) με αυτό το πλάνο θα υπάρχουν δύο κίπερ (σ.σ. Προτό ή Καρνέζης + Γιαννιώτης) συν τον Χουτεσιώτη εκτός από τους μικρούς από τις Ακαδημίες. Στην εξίσωση είναι και ο κλεισμένος Στεργιάκης, οπότε ο αριθμός των τερματοφυλάκων για του χρόνου μεγαλώνει. Έτσι το εάν θα μείνει ή όχι ο Χουτεσιώτης θα παίξει τον ρόλο του για την στελέχωση της βασικής τριάδας. Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί ο 19χρονος Στεργιάκης να πάει για τις Ακαδημίες ή και δανεικός για να πάρει ματς. Πάντως εδώ και καιρό υπήρχε θετική διάθεση των δύο πλευρών για το νέο συμβόλαιο του Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα