Ο Ολυμπιακός επιδιώκει άμεσο deal για Μολέδο

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει άμεσο deal για Μολέδο

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός επιδιώκει άμεσο deal για Μολέδο

bet365

Οι Πειραιώτες θέλουν να... κλειδώσουν την περίπτωση του έμπειρου Βραζιλιάνου στόπερ Ροντρίγκο Μολέδο για τη νέα χρονιά ακόμα και με δανεισμό από την Ιντερνασιονάλ.
Ο Μολέδο με βάση τα όσα έχουν προηγηθεί με το story με τον ΠΑΟΚ δεν είναι μία απλή περίπτωση ωστόσο ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ψαχτεί γερά για την περίπτωσή του στην παρούσα φάση και να την έχει προχωρήσει, όπως έχετε διαβάσει.
Στο Λιμάνι προσπαθούν έτσι ώστε να γίνει άμεσα το deal ακόμα και με μορφή δανεισμού του παίκτη από την Ιντερνασιονάλ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ ύψους 1.88 μέτρων τώρα τελευταία είχε έναν τραυματισμό αλλά τον έχει ξεπεράσει ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς από μέρους του έχει δουλέψει με παίκτες από την χώρα της Βραζιλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα