Τα... θέλω του Μαρτίνς μπορεί να επηρεάσουν τον Ρομαό

Τα... θέλω του Μαρτίνς μπορεί να επηρεάσουν τον Ρομαό

Δημήτρης Τομαράς
Τα... θέλω του Μαρτίνς μπορεί να επηρεάσουν τον Ρομαό

bet365

Ο Αλεξίς Ρομαό δεν προορίζεται για βασικός τη νέα χρονιά ενώ τα δεδομένα του ρόστερ μπορεί να επηρεάσουν τον έμπειρο Τογκολέζο μέσο σε σχέση με τα όσα ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολυμπιακός από την στιγμή που κρατάει τον Ταχτσίδη, έχει κλεισμένο τον Μαντί Καμαρά για εξάρι και ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να φέρει και δικό του παίκτη για εκεί (σ.σ. τον Πεντρόσα ή άλλη περίπτωση) δεν έχει την... άνεση να έχει πολλά εξάρια μαζεμένα στο ρόστερ του. Ο Ρομαό από την στιγμή που και τα χρόνια περνούν αλλά και που δεδομένα δεν μπορεί να βγάλει μόνος του χρονιά ως βασικός περνάει σε δεύτερη μοίρα ως προς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος πως ο σχεδιασμός του Μαρτίνς - που θέλει πιο γρήγορους παίκτες για τον άξονα - δεν θα επηρεάσει τον διεθνή Τογκολέζο μέσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα