Ο δεδομένος Αλμπάνης και η ερώτηση για Κάιπερς!

Ο δεδομένος Αλμπάνης και η ερώτηση για Κάιπερς!

Γιώργος Τσακίρης
Ο δεδομένος Αλμπάνης και η ερώτηση για Κάιπερς!

bet365

Μια ακόμη πανηγυρική (μεταγραφική) επιβεβαίωση για το gazzetta.gr συνιστά η υπόθεση και το κιτρινόμαυρο μέλλον του άσου του Απόλλωνα - Το τσεκάρισμα της Ένωσης για τον Βέλγο άσο του Εργοτέλη.

Η περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όχι απλά απασχολεί (όπως λανθασμένα σημείωναν κάποιοι) αλλά η υπόθεσή του έχει προχωρήσει και -επί της ουσίας- ολοκληρωθεί, είναι κάτι το οποίο σας αποκάλυψε το gazzetta.gr από τις 27/12/2017 όταν υπογραμμίζαμε την επιθυμία της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Έλληνα άσο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τότε μάλιστα σημειώναμε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ πως «η κίνηση ένταξής του στο "κιτρινόμαυρο" δυναμικό θα μεταφερθεί για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο», αφού η Ένωση ναι μεν τον ήθελε για τον Ιανουάριο αλλά είχε καταστεί σαφές από την ομάδα της Ριζούπολης ότι δεν θα τον έδινε τη στιγμή που πάλευε για την παραμονή στην κατηγορία και χωρίς τον Αλμπάνη δεν θα ήταν (όπως αποδείχτηκε) αυτό εφικτό!

Όλα συνηγορούν ότι ο 24χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, γεγονός που αποτελεί (και) προσωπική του επιθυμία, τη στιγμή που από τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκαθάριζαν με ανακοίνωσή τους πως θα αποδεχθούν την απόφαση του ποδοσφαιριστή τους σχετικά με το (σε) ποια ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του από τις τρεις που έχουν χτυπήσει την πόρτα της ομάδας που ανήκει.

Στην Ένωση δεν στέκονται όμως μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση για την ενίσχυση (από την εγχώρια αγορά) της ομάδας. Ο Αλμπάνης ήταν πρώτος στη σχετική λίστα και τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς ήθελαν και επεδίωξαν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Οτιδήποτε αξιόλογο, σούπερ, ειδικά στις ηλικίες από τα 19 έως τα 25, δεν επιτρέπεται να μην ελέγχεται από την ΑΕΚ. Κάτι που συμβαίνει και με επιτυχία.

Μια τέτοια περίπτωση για την οποία έχουν ήδη ρωτήσει οι πρωταθλητές (και τίποτα άλλο, ή κάτι παραπάνω, απλά έχει ρωτήσει είναι η αλήθεια έως σήμερα) είναι αυτή του Ούγκο Κάιπερς. Πρόκειται για τον 21χρονο Βέλγο του Εργοτέλη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (κυρίως περιφερειακός και ακραίος) και ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες από την Football League είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία.

Μάλλον πως έχουν δίκιο οι άνθρωποι που γνωρίζουν την κατηγορία και την αγωνιστική του αξία. Αυτό φανερώνουν τα 20 τέρματα σε 26 συμμετοχές (έχει και 2 ασίστ) που αριθμεί ο Βέλγος άσος της ομάδας της Κρήτης! Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως -οι ίδιες πληροφορίες από την Κρήτη- αναφέρουν ότι για τον Κάιπερς έχουν ρωτήσει και από τον Ολυμπιακό για την περίπτωσή του (και γενικά αρκετές ομάδες από την SuperLeague).

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φοβερή ταχύτητα, οι παίκτες που τον έχουν αντιμετωπίσει τον χαρακτηρίζουν «σφεντόνα» και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Επαναλαμβάνουμε ότι αυτά είναι μαρτυρίες - πληροφορίες ανθρώπων και ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν και αγωνίζονται στην κατηγορία και όχι άποψη του συντάκτη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα