Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Νίκος Αθανασίου
Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν πληρώθηκαν την υπόλοιπη δόση του Δεκεμβρίου την Δευτέρα, δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του Κωνσταντίνου και ξεκίνησαν νέα αποχή από τις προπονήσεις!

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, πήγε την Δευτέρα στο Κορωπί για να πείσει τους παίκτες ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν πληρωθεί το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου. Οι «πράσινοι» συζήτησαν μεταξύ τους και αφού κατέληξαν ότι τα όσα ισχυρίστηκε ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου δεν τους είναι αρκετά, αποφάσισαν να μην προπονηθούν σήμερα και να συνεχίσουν μέχρι να ικανοποιηθούν. Την Τρίτη υπάρχει ρεπό, οπότε η συνέχεια στην αποχή θα δοθεί την Τετάρτη.

Από κει και πέρα σύμφωνα με την ΠΑΕ, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί στις 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης του Δεκεμβρίου και στις 15 Μαϊου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι παίκτες αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το υπόλοιπο της δόσης του Δεκεμβρίου και όλα είναι ανοιχτά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα