O Βανχόισντεν ξανά στον... δρόμο του Ολυμπιακού (vid)

O Βανχόισντεν ξανά στον... δρόμο του Ολυμπιακού (vid)

Δημήτρης Τομαράς
O Βανχόισντεν ξανά στον... δρόμο του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Ο νεαρός στόπερ Ζίνιο Βανχόισντεν, που ανήκει στο δυναμικό της Ίντερ και παίζει δανεικός στο Βέλγιο, συνδέεται για ακόμα μία φορά με τον Ολυμπιακό και εμφανίζεται ως στόχος των Πειραιωτών αλλά και ομάδων σαν την Λίβερπουλ.

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Πρίντεζης σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πρόκειται για τον παίκτη που φερόταν να ήθελε να φέρει ο Μπέσνικ Χάσι στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Βέλγιο εκείνη την περίοδο, ο νεαρός στόπερ ήταν μία μεγάλη μεταγραφική επιθυμία του Κοσοβάρου Χάσι, τότε προπονητή των Πειραιωτών, ο οποίος εντέλει επέλεξε έναν άλλο Βέλγο για την συγκεκριμένη θέση. Ως γνωστόν αυτός ήταν ο Ένγκελς. Ο Βανχόισντεν είναι γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1999, έχει ύψος 1.87 και που έως το 2022 ανήκει στην Ίντερ (σ.σ. αρχικά γινόταν λόγος πως το deal τους ήταν έως το 2019). Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της πατρίδας του. Με βάση τα όσα έλεγαν από τότε οι Βέλγοι εκτός από Ολυμπιακό τσέκαραν την περίπτωσή του και οι Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον και Σαμπντόρια.

Τώρα το Dhnet.be επανήλθε με ρεπορτάζ ότι ο παίκτης αρέσει πολύ σε Ολυμπιακό αλλά και ομάδες όπως η Λίβερπουλ καθώς και σε συλλόγους σε Βέλγιο και Γερμανία. Ο πιτσιρικάς φέτος συνολικά είχε λίγες συμμετοχές ενώ στην συμφωνία με την Σταντάρ Λιέγης όπου είχε πάει ως δανεικός τον Γενάρη υπήρχε οψιόν επέκτασης του συμβολαίου για έναν χρόνο ακόμα, εφόσον καλυφθεί συγκεκριμένη ρήτρα. Ο πιτσιρικάς είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και για αυτό έμεινε πίσω. Ο νεαρός στόπερ κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει 90 λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο χρονικά ματς της Σταντάρ - παίζοντας δίπλα στον Λαϊφη - αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια για την εμφάνισή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα