Κυριάκος προς Μελισσανίδη: «Οπουδήποτε αλλού θα βλέπαμε... Χιροσίμα» (pic)

Gazzetta team
Κυριάκος προς Μελισσανίδη: «Οπουδήποτε αλλού θα βλέπαμε... Χιροσίμα» (pic)

bet365

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, «απάντησε» σε όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης περί «καροτσιών» και προπονητών, μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό βρήκε νικήτρια την Ένωση (3-0) και μετά το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.

Εξάλλου, αναφερόμενος στα πρόσφατα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις δικαστικές αποφάσεις, άφησε «σπόντες« για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια κακή στιγμή και για τον ΠΑΟΚ. Εμείς ούτε με καρότσια βγάλαμε προπονητές, ούτε βάλαμε στους προπονητές μας δίχτυ λες και βγήκε από το κομμωτήριο».

Ο Κυριάκος Κυριάκος σήκωσε το «γάντι« κι απάντησε μέσω Facebook, γράφοντας: «Μην χαλάτε στους αρθρογράφους σας το αφήγημα...Τι 50-50 οφσάιντ; Αν κάνεις μια γύρα στα μπλογκ τους, το βλέπουν πιο καθαρό οφσάιντ και από του τελικού...

Και τι θα πει πρόεδρε «το ακύρωσε, τι να κάνουμε τώρα»; Το μέτρησε στην αρχή (μαζί με τον επόπτη του), το σκέφτηκε 7 λεπτά και το ακύρωσε...

Μη σου τύχει σε ματς «τελικό» στο σπίτι σου, μετά από κλοπή ενός άλλου ντέρμπι με καραγκιοζιλίκια 15 μέρες πριν, με το γήπεδο γεμάτο και με την αδρεναλίνη μιας νίκης στο 90’ που σου την παίρνουν με...debate...Πραγματική ευχή είναι αυτή, μην τύχει σε κανέναν, γιατί οπουδήποτε αλλού θα βλέπαμε αναπαράσταση της Χιροσίμα».

Δείτε το post:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα