Ασκήσεις... ηρεμίας στον Τζούρτζεβιτς

Ασκήσεις... ηρεμίας στον Τζούρτζεβιτς

Gazzetta team
Ασκήσεις... ηρεμίας στον Τζούρτζεβιτς

bet365

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να πιστεύουν στον Ούρος Τζούρτζεβιτς, στον οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει... ιδιαίτερα για να ηρεμήσει.

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Έμπολι - Σαλερνιτάνα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι πως ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν πραγματοποίησε ούτε στο ελάχιστο εμφανίσεις που να δικαιώνουν τους ανθρώπους της ομάδας για την απόκτησή του.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό πιστεύουν στις δυνατότητές του και το τελευταίο διάστημα του έχει γίνει «φροντιστήριο, όπως χαρακτηριστικά τονίζει το «Sportime».

Μάλιστα του είπαν πως πρέπει να ηρεμήσει και να μην έχει άγχος για να σκοράρει, καθώς επίσης ότι πρέπει να δουλέψει στις αδυναμίες του για να γίνει καλύτερος. Ο ίδιος δείχνει έτοιμος να... ακούσει όσα του είπαν και να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα