Χειμερινό σκηνικό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Χειμερινό σκηνικό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χειμερινό σκηνικό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με το θερμόμετρο να δείχνει τρεις βαθμούς Κελσίου, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με τον Φερνάντο Βαρέλα να παραμένει εκτός προπονήσεων.

Το πρόβλημα του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες δεν προπονείται με την ομάδα, συνεχίζει να υφίσταται με αποτέλεσμα ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, που ταλαιπωρείται με πρόβλημα στη μέση από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, να μένει εκτός και να υποβάλλεται σε θεραπείες.

Η ξαφνική κακοκαιρία δεν επηρέασε σε τίποτα τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δούλεψαν στον τομέα της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο. Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Την Παρασκευή (23.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα