Ζητάει παραίτηση της ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ζητάει παραίτηση της ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της θυμίζει τι είχε γίνει πέρυσι με τον Ίβιτς στην Λεωφόρο, μιλάει για κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου και ζητάει την παραίτηση της ΕΠΟ.

Θέση για την επιστροφή των τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ, πήρε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε αυτή, οι «πράσινοι» θυμίζουν τις εξοντωτικές ποινές που δέχθηκαν πέρυσι στο ανάλογο περιστατικό με τον Βλάνταν Ίβιτς, τονίζουν οτι πλέον δεν λειτουργεί κράτος δικαίου και ζητούν την παραίτηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλυει καθε έννοια δικαίου, ειναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχειρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Να υπενθυμίσουμε ότι περισυ σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθεντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα