Μόρας: «Έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου, να παίξω πάλι στην ΑΕΛ»

Gazzetta team
Μόρας: «Έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου, να παίξω πάλι στην ΑΕΛ»

bet365

Με ένα ποστάρισμα γεμάτο συναίσθημα, ο Βαγγέλης Μόρας αναφέρεται στην συμμετοχή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως το όνειρό του να παίξει και πάλι στην ΑΕΛ έγινε πραγματικότητα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες έγινε το όνειρό μου, όπως και το όνειρο των δικών μου ανθρώπων, πραγματικότητα, να φορέσω τη φανέλα που αγαπώ ξανά!

Ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο είναι η ΑΕΛ. Πείτε το οπαδιλίκι, πείτε το γλύψιμο, πείτε το όπως θέλετε. Για εμένα θα είσαι η ομάδα της καρδιάς μου και όσο θα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι, θα προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιο έντονα μπορώ χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα λένε οι κακές γλώσσες #ael #love #myteam #football #mydream #mycity».

Μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες έγινε το όνειρο μου όπως και το όνειρο των δικών μου ανθρώπων πραγματικότητα ... να φορέσω την φανέλα που αγαπώ ξανά ! Ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο είναι η ΑΕΛ . Πείτε το οπαδιλικι, πείτε το γλύψιμο, πείτε το όπως θέλετε , για μένα θα είσαι η ομάδα της καρδιάς μου και όσο θα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι θα προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιο έντονα μπορώ χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα λένε οι κακές γλώσσες #ael #love #myteam #football #mydream #mycity

A post shared by Moras Vangelis (@moras_vangelis) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα