Πρώτος στόπερ που σημειώνει χατ τρικ ο Βράνιες!

Πρώτος στόπερ που σημειώνει χατ τρικ ο Βράνιες!

Gazzetta team
Πρώτος στόπερ που σημειώνει χατ τρικ ο Βράνιες!

bet365

Ο πρώτος κεντρικός αμυντικός στην ιστορία της Α' Εθνικής που πετυχαίνει χατ τρικ έγινε ο Όγκνιεν Βράνιες με τα τρία τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Ξάνθη.

Κάτι που βλέπουμε σπάνια έως ποτέ είδαμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ξάνθη. Ο Όγκνιεν Βράνιες, μέσα σε 33 λεπτά σημείωσε χατ τρικ κι έγινε ο πρώτος κεντρικός αμυντικός στην ιστορία της Α' Εθνικής που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Για να συμβεί αυτό έπρεπε να περάσουν παραπάνω από 68 χρόνια, καθώς κανείς άλλος δεν τα είχε καταφέρει. Βέβαια, τέσσερα τέρματα είχε σημειώσει στις 6/3/60 ο Σωτήρης Πέστροβας, αλλά είχε αγωνιστεί ως μέσος για πολλή ώρα...

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα