Πασχαλάκης: «Ακολουθούν 9 τελικοί, θέλουμε 9 νίκες»!

Πασχαλάκης: «Ακολουθούν 9 τελικοί, θέλουμε 9 νίκες»!

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Ακολουθούν 9 τελικοί, θέλουμε 9 νίκες»!

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υποστήριξε πως το πρωτάθλημα είναι στα χέρια των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για την στήριξη του κόσμου στην φετινή πορεία της ομάδας.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο κοινός στόχος όλων. Προέχει το καλό της ομάδας. Όλοι παίζουμε για το σήμα στη φανέλα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Εάν συνεχίσουμε με τέτοιο πάθος θα πετύχουμε το στόχο που βάλαμε από την αρχή. Ο προπονητής, μας έχει κάνει να είμαστε προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Είναι μαγική η στήριξη, δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο. Πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για αυτούς. Ακολουθούν 9 τελικοί, θέλουμε 9 νίκες, αν γίνει με μηδέν παθητικό καλώς. Στα πόδια μας και στα χέρια μας είναι η κατάκτηση του τίτλου», υποστήριξε μιλώντας στην ΕΤ3 ο Ελληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
«Αγωνιστικά φαίνεται ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Είμαστε η μοναδική ομάδα με τόσες νίκες, με τέτοιο παθητικό. Εγώ και σήμερα ήμουν ένας απλώς θεατής. Συνδυάσαμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Δε θα κριθεί ο τίτλος στο ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο τίτλος θα κριθεί στο ότι εμείς αν κερδίσουμε και τα 9 παιχνίδια που απομένουν θα είμαστε πρωταθλητές ότι και αν κάνουν οι άλλοι», είπε απαντώντας στην ερώτηση για το ποια ομάδα είναι η καλύτερη και αν ο τίτλος κριθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Ήταν μεγάλο μείον οι επτά αγωνιστικές χωρίς κόσμο και σε οικονομικό επίπεδο για τον πρόεδρο μας και για την ατμόσφαιρα της ομάδας. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος και είναι όμορφο με τις εμφανίσεις και τις νίκες μας να ανταποδίδουμε τη στήριξη», τόνισε μιλώντας για την αρχική απουσία του κόσμου και την στήριξη που προσφέρει πλέον στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα