Κάμπος: «Εχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ»

Κάμπος: «Εχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ»

Gazzetta team
Κάμπος: «Εχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ»

bet365

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ τόνισε πως φέτος η ομάδα του έχει πολλές και καλές λύσεις σε όλες τις γραμμές
Στις πολλές λύσεις που υπάρχουν φέτος στον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Τζάλμα Κάμπος μιλώντας στην κάμερα της NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το ρεκόρ και την κατάσταση στην ομάδα: «Είμαστε χαρούμενοι για το σερί. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέρουμε ότι κάναμε ένα ρεκόρ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή πριν παίξει τα ντέρμπι: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά. Έχουμε πολλούς αγώνες. Σίγουρα τα ντέρμπι έχουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να δώσουμε βαρύτητα σε όλα τα παιχνίδια».
Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες προσωπικότητες για να πάρει τον τίτλο σε σχέση με πέρυσι: «Έχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ σίγουρα, την φετινή σεζόν. Έχουμε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για το Regency Casino Best Goal Ιανουαρίου: «Είναι φυσιολογικό, για όποιον καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, να καταλάβει ότι πήγα να κάνω σέντρα στην Κέρκυρα στο δεύτερο δοκάρι. Η μπάλα πήγε πιο αριστερά και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είναι ένα γκολ. Ένα φυσιολογικό και όμορφο γκολ. Τίποτα παραπάνω».
Για το με ποιον κάνει περισσότερη παρέα στην ομάδα: «Με τον Βαρέλα. Οι κουλτούρες μας είναι πιο κοντά, έχουμε την ίδια νοοτροπία και έχουμε ζήσει στην Λισαβόνα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα