Η μάχη της Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα

Θοδωρής Βασίλης
Η μάχη της Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ σε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, την ώρα που Πανιώνιος και Ξάνθη έχουν εντός έδρας αναμετρήσεις με φόντο την Ευρώπη στα άλλα δύο ματς του Σαββάτου της 21ης αγωνιστικής.

Η Ξάνθη φιλοξενεί την Κέρκυρα με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης. Οι Ακρίτες μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη επιστρέφουν σπίτι τους με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σιλά ο οποίος είναι τιμωρημένος και Λουσέρο ο οποίος είναι τραυματίας. Η Κέρκυρα από την πλευρά της δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή και ο Γιάννης Μαντζουράκης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τραυματίες Τουράμ και Ιωάννου, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Νίκολα Λέκοβιτς.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Λαμία λίγες ημέρες μετά τη νίκη-πρόκριση σα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Νεοσμυρνιώτες είναι ζωντανοί και στους δύο στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στην πέμπτη θέση. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αρκετές απουσίες να αντιμετωπίσει με τους Ντουρμισάι, Σαββίδη και Σιώπη να είναι εκτός. Αντίθετα, επιστρέφει ο Γεσίλ. Στην αντίπερα όχθη η Λαμία θα έρθει στην Αθήνα με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνει άλλο ένα βήμα για την παραμονή της. Πρώτη φορά σε αποστολή ο Άστσεριτς, εκτός οι τραυματίες Βάντερσον και Αναστασόπουλος.

Σκόραρε ο Χάρι Κέιν το πρώτο γκολ του αγώνα Τότεναμ - Αρσεναλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τέλος, στα Γιάννενα ο ΠΑΣ περιμένει τον Παναθηναϊκό. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ΑΕΛ στην παράταση και τώρα επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα όπου θέλουν τη νίκη για να ξεπεράσουν τον αντίπαλό τους στην βαθμολογία. Εκτός λόγω τραυματισμού Λίλα και Σολτάνι. Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στα Γιάννενα με μία νέα απώλεια αφού ο άτυπος τεχνικός διευθυντής, Ντίνος Διαμαντόπουλος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τους Μουνιέ, Λουτσιάνο, Κουρμπέλη, Στάικο και Μολίνς να μένουν στην Αθήνα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο (10/2)


Ξάνθη - Κέρκυρα (15:00, NS3)
Πανιώνιος - Λαμία (17:15, NS1)
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα